Impresszum

A Motivo Önfejlesztő Központ 2014.03.01-én jött létre négy magánszemély szakmai együttműködéseként. Az említett személyek a következők: Burgyán-Kovács Annamária, Kovács Tamás, John Balázs és Juhász Dániel. A Motivo Önfejlesztő Központ fantázianév mögött jogi értelemben nem működik szervezet. Munkatársaink egyénileg számlaképesek, önálló vállalkozásokat üzemeltetnek, az itt látható weboldalon csak szakmai értelemben kapcsolódnak egymáshoz. 

Tevékenységeink után a Motivo Önfejlesztő Központ munkatársai egyénileg állítanak ki számlát egyéni vállalkozóként, illetve cégtulajdonosként.

Munkatársainknak jelenleg csak Áfa mentes számlát áll módjukban kiállítani.

A weboldal fenntartója: Juhász Dániel
Elérhetőség: juhaszd.pszichologus@gmail.com A weboldal készítői: Balla Csönge és Lukács Bence
Fotók és grafikák: Balla Csönge, Gábor Lilla
Portréfotók: Hudecz Bálint

Partnereink: Humánia Pszichológia Blog

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Motivo Önfejlesztő Központ munkatársai kizárólag tájékoztatás céljából teszik közzé.

A Motivo Önfejlesztő Központ valamely munkatársának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Motivo Önfejlesztő Központ munkatársainak akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért a Motivo Önfejlesztő Központ munkatársai semmilyen természetű felelősséget nem vállalnak az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az Motivo Önfejlesztő Központ munkatársai fenntartják a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsák, illetve elérhetőségüket korlátozzák, vagy megszüntessék. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Motivo Önfejlesztő Központ egyik munkatársa sem vállalja.

A Motivo Önfejlesztő Központ munkatársai nem vállalnak felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Motivo Önfejlesztő Központ weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.