Szemléletünk

Tudatosság  Ha tisztában vagyunk azzal, hogy különböző helyzetek milyen érzéseket és gondolatokat váltanak ki belőlünk, akkor könnyebben tudunk alkalmazkodni hozzájuk. A tudatosság kulcsfontosságú a megfelelő döntések meghozatalában is. Saját képességeink, készségeink, erősségeink és gyengeségeink ismeretében hatékonyabban tudunk megküzdeni mindennapos kihívásainkkal.

Kapcsolatok
 Kapcsolataink meghatároznak bennünket, elétminőségünket, és hatással vannak a világról alkotott képünkre is. Éppen ezért kapcsolatainkban való boldogulásunk és fejlődésünk elengedhetetlen a kiegyensúlyozott élethez. A pozitív kapcsolatok támogatnak bennünket a nehéz helyzetekben, és még szebbé teszik a boldog pillanatokat. Kapcsolatépítő készségeink segítenek bennünket a családi, munkahelyi, magánéleti konfliktusok megelőzésében és hatékony kezelésében.

Fejlődés
 Emberként az egyik legnagyobb erősségünk az, hogy képesek vagyunk a belátás alapú tanulásra, és ezáltal hatékonyabb megoldási módok elsajátítására. A tapasztalati tanulásnak köszönhetően rengeteget tudunk élményeinkből meríteni, és így tudunk alkalmazkodni az aktuális körülményekhez és feladatokhoz. Egész életünk során fejlődünk valamilyen irányba, de szerencsére mi határozhatjuk meg azt, hogy merre szeretnénk haladni. Tudatosságunknak és a kapcsolódási képességünknek köszönhetően képesek vagyunk kézben tartani, és irányítani azt az egész életen át tartó folyamatot, amelyet fejlődésnek hívunk.