Stresszkezelő tréning

Mindannyian tapasztalhatjuk életünkben, hogy a túlzott stressz negatív hatással van hangulatunkra, szubjektív jóllétünkre, de teljesítményünkre és egészségünkre is. Ezért nagyon fontos kérdés, hogy mit kezdünk vele, hiszen káros hatásainak köszönhetően rövid- és hosszú távon egyaránt megnehezíti boldogulásunkat.

Szerencsére az, hogy miként érint bennünket egy-egy stresszhelyzet, nem csak a külső eseményektől függ, hanem attól is, hogy mi magunk hogyan értékeljük, és hogyan kezeljük a felmerülő konfliktusokat, feszültséghelyzeteket.

Tréningprogramunk keretében egyszerű, a mindennapokban jól alkalmazható stresszkezelő stratégiákat és kommunikációs technikákat sajátítanak el a résztvevők. Találkozásaink során a modern pszichológia elméletére alapozott egyszerű gyakorlatok segítségével olyan módszereket adunk át, amelyek segítenek eredményesen kezelni a munkahelyi stresszhelyzeteket, magánéleti konfliktusokat, emellett a kapcsolatépítő és kommunikációs készségek fejlesztésével segítünk javítani a személyes kapcsolatok minőségét is. Mindez pedig hozzájárul a stresszel kapcsolatos ellenállóképesség fejlődéséhez, amely egészségvédő hatással bír.

Ajánljuk a tréninget, ha:
  • Szeretné tudatosan csökkenteni a stressz okozta feszültséget, megőrizni egészségét.
  • Szeretné jobban megérteni saját és mások viselkedését.
  • Szeretne felkészülni a mindennapi kihívásokra.
  • Szeretne hatékonyabban kommunikálni, és kölcsönösen támogató kapcsolatokat kialakítani.
Az aktuálisan induló csoportjainkról itt tájékozódhat!

A tréning időtartama: 16 óra (2x8 vagy 4x4 óra)
Létszám: 6-12 fő

Pszichológus hallgatók esetében a Williams Életkészségek (WÉK) módszeren alapuló csoportjaink saját élményként beszámíthatóak a SOTE WÉK facilitátor képzésbe is. A részletekért érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

(A befizetés és a számla kiállítása a helyszínen, személyesen történik az első alkalmon. Tevékenységünkről jelenleg csak Áfa-mentes számlát áll módunkban kiállítani.)